Lagerformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

1.150 m² højloftet lager i Vejle nord tæt på motorvej E45

Hermed udbydes velbeliggende lager- og produktionsarealer på 900 m². Det er muligt at opdele ejendommen, således man lejer lagerarealer helt ned fra 900 m² og op til 6.057 m². Lager- og produktionsarealerne har 1 port med sluse. Der er mulighed for at etablere en ekstra port med sluse. Frihøjde i lagerhallerne varierer fra 6 meter til 9 meter.

Fra lageret er der direkte adgang til cirka 250 m² kontor på 1. sal. Indretningen er fordelt mellem cellekontorer og åbent storrumskontor.

Tilhørende ejendommen er der gode parkeringsforhold samt udvendigt areal, hvor der er mulighed for opbevaring af varer og materiel, efter nærmere aftale med udlejer.

Ejendommen har adgang fra såvel Niels Finsensvej som Julius Thomsensvej. Ejendommen er beliggende i et attraktivt erhvervsområde i Vejle Nord hvor flere markante virksomheder er placeret, f.eks. Dagrofa, Lineage og DK Company.

Lejemålet er beliggende kun 4 minutters kørsel til motorvej E45, hvorfra der er følgende afstand til nedenstående større byer:
– 15-20 minutters kørsel til Horsens, Kolding og Fredericia
– 30 minutters kørsel til Skanderborg, Billund og Brande
– 40 minutters kørsel til Aarhus og Odense

Udenomsarealerne er delvist belagt og ejendommens grundareal er indhegnet.