Lagerformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lagerlokale til leje i Kolding

23127 m2 lager i Kolding til leje

Lager-/logistiklejemål med opdelingsmuligheder

Hermed udbydes en regulær lager/logistik ejendom til leje på i alt 23.127 m² i Kolding Syd.

Ejendommen på Essen 30, Kolding er en fleksibel lager/logistik ejendom, der kan opdeles i 2 separate enheder, hvilket giver mulighed for adskilt brug, lagring af forskellige typer af varer eller udlejning til forskellige lejere. Her kan imødekommes forskellige logistik- og lagringsbehov.

Lagerets frihøjde er ca. 6 meter, som gør at man kan have fleksible opbevaringsmuligheder såsom reoler eller andre systemer, der gør det muligt at tilpasse opbevaringspladsen efter behov. Tilhørende lagerarealerne er der i dag opsat pallereoler til lejers afbenyttelse.

Ejendommen er udstyret med 29 porte med ramper samt 15 porte med sluser og 1 port i terræn – i alt 45 porte i ejendommen. De mange porte er afgørende for effektiv logistik og håndtering af forsendelser. Portene tillader nem adgang for varebiler og lastbiler, hvilket gør det muligt at optimere ind- og udlevering af varer på en praktisk måde.

Ejendommen vil kunne lejes samlet eller opdeles i mindre lejemål fra 8.668 m² og op til det totale areal på 23.127 m².

Der er tilhørende lageret et fungerende kølerum på 1.950 m². Dette kan bibeholdes eller fjernes efter lejers behov. Tillige er der etableret ladestationer til gaffeltrucks. Ejendommen har i alt 349 ampere strøm.

Ejendommens udearealer er befæstet og indhegnet således, at der er rigelig plads til afog pålæsning af lastbiler...