Lagerformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

243 m² lager/kontor i større erhvervspark

Nærværende lager med tilhørende kontor på 243 m² er beliggende i en større erhvervspark på Hjulmagervej 3-19 i Vejle med over 35 forskellige lejemål som rummer både liberalt erhverv, kontorer, showroom/udstillingsvirksomheder, lagervirksomheder m.m.

Lejemålet har adresse på Hjulmagervej 11D og indeholder lager på 199 m² og kontor på 44 m². Lageret er regulært og har adgang via port. Kontoret består af éntre med adgang til toilet/bad samt to kontorer/mødelokaler. Herudover er lejemålet indrettet med køkken med spiseplads som kan tilgås direkte fra lageret.

Der er fri parkering i erhvervsparken til benyttelse for både ansatte og kunder.

Geografisk ligger erhvervsparken attraktivt idet der kun er 3 minutters kørsel til Motorvej E45, hvorfra der er følgende kørselsafstand til nedenstående større byer:
• 15 minutters kørsel til Kolding, Horsens og Fredericia
• 30 minutters kørsel til Skanderborg, Billund og Brande
• 40 minutters kørsel til Aarhus og Odense

TRISTAD Erhvervsmægler får løbende nye lager- og kontorlejemål til leje i erhvervsparken på Hjulmagervej. Såfremt du ønsker at blive skrevet op til at modtage disse nye lejemål skal du kontakte os på 9392 0273 / TRISTAD@TRISTAD.dk for yderligere information herom.